Ce cred samsarii despre mașinile pe care le vând și ce argumente au în favoarea lor! “Dacă vreau să o vând, o aranjez puțin”

Una dintre cele mai mari probleme când vine vorba de achiziționat un automobil la mâna a doua poartă numele de “samsar”. Aceștia recurg de multe ori la trucuri pentru a obține un preț cât mai mare pe o mașină mai veche. Cum gândesc însă aceștia?

Mulți dintre samsari sunt foarte vocali pe paginile de Facebook ale siteurilor în care se sugerează prețul real al unei mașini. Astfel, aceștia comentează în fel și chip la diferite postări și explică cum fac să trăiască și ei și să “ciugulească” câte un pic.

“Cum să trăiască samsarii? Să ia o masină și să ti-o dea mai ieftin decât a luat-o? Dar la bancă toată lumea merge si iti spun în față că te fură cu zeci de mii de euro la împrumuturi si semnezi ca orbul…”, explică unul dintre vânzători.

Un altul adaugă: “Mulți români au în buzunar maxim 4.000 de euro și vor o mașină impecabilă și cu km puțini, așa ceva nu prea există!”.

Se poate mai mult de atât? Un român a dat înapoi 550.000 de kilometri la un Passat din 2011 din Germania

Există și samsari care explică cu nonșalanță cu pregătesc un automobil: “Băi băieți,”hai să fim serioși acum, și noi care nu suntem samsari de mașini, dacă vrem să vindem o mașină, o aranjam puțin, că nu poți să o arăți cumpărătorului plină de noroi și murdară în interior, oricum eu dacă aș vrea să cumpăr o mașină aș vrea s-o văd curată și îngrijită”.

Mulți dintre vânzătorii de ocazie se bazează și pe credibilitatea cumpărătorilor români. “Toți sunt creduli asftel încât toate mașinile din 2005-2008 aduse din Europa au 80-100.000 km. Dar ține vrăjeala. Pentru că românu’ face în medie 5-6.000 pe an”, scrie un alt samsar.

Sursă: vezicatface.ro

Adaugă un comentariu