Ce le pregătește Waze utilizatorilor săi. Ce se va întâmpla cu motocicliștii și cu cei care caută un loc de parcare

Aplicația Waze este una dintre cele mai populare la nivel mondial. Aceasta oferă șoferilor informații despre trafic în timp real și este periodic actualizată.

Din când în când, aplicației Waze i se aduc îmbunătățiri pentru ca șoferii să se descurce mai ușor în traficul mioritic haotic. Mai nou, Waze se va ocupa și de locurile de parcare.

Va fi permis să depășim pe linie continuă! Vezi în ce condiții!

“Waze va avea o funcție nouă: îi va da utilizatorului ruta cu probabilitatea cea mai mare să găsească un loc de parcare”, au explicat pe diferite forumuri internaționale cei care se recomandau reprezentanți ai aplicației Waze.

De ce o Toyota Corolla costă în Singapore cât un BMW Seria 5

Garaj de vânzare în Dorobanți la preț de garsonieră. Iată pe ce dai 32.000 de euro

Aceștia au adăugat: “Cu alte cuvinte, Waze nu doar că te va duce la destinație ci va găsi și un loc de parcare din apropierea destinației. Această funcție ar urma să fie implementată într-o perioadă de la 3 la 6 luni”.

Va exista și Waze pentru motocicliști

Va exista o versiune a Waze dedicată motocicliștilor. “Vor exista rute speciale pentru motocicliști, diferențierea timpilor de parcurs. Aceștia nu vor mai fi puși la comun cu mașinile, ei deplasându-se în medie mai repede ca un automobil”, au explicat aceleași surse.

Cine este șoferul care a ieșit cu bâta în mână, fiind cu mașina pe contrasens – VIDEO

Adaugă un comentariu