Ce se poate întâmpla dacă nu oprim la semnalele polițistului?

În Statele Unite ale Americii, urmăririle sunt la ele acasă. Ce s-ar putea întâmpla însă în România dacă un șofer nu oprește la semnalele polițistului.

O șoferiță vrut să-i dea o lecție unui alt bărbat. A pus o frână bruscă însă a ieșit ÎN DECOR | VIDEO

Incredibil! Cum se fură la pompele din România când angajatul benzinăriei îi spune șoferului: Pot să vă ajut?’

Conform legii, nerespectarea semnalelor poliţiştilor se sancţionează cu 4-5 puncte de amendă şi ridicarea carnetului de conducere pentru 30 de zile.

Totuși, un proiect depus în Parlament în vara acestui an prevede sancţionarea mai aspră a şoferilor care nu opresc la semnalele poliţiştilor rutieri, riscând să rămână fără carnet pentru o perioadă de 90 de zile.

Care sunt finaliștii pentru premiul „Mașina anului 2018 în Europa’. Lipsește Volkswagen din finală

Jandarmeria Română are CELE MAI TARI DACIA DUSTER DIN LUME! Galerie foto

Chiar dacă în România urmăririle nu sunt atât de dese, oamenii legii s-au confruntat cu foarte multe situaţii în care participanţii la trafic au ales să nu oprească vehiculele.

    King Rocker says:

    Problema e ca nu exista nici un fel de control asupra acestei contraventii. Am incasat-o si eu o data, fiind oprit de motociclist ca “nu am oprit la semnalul agentului din intersectie”, agent care, (daca aveam o camera de bord se vedea), nu facea DELOC semnul cu mana orizontala sau verticala (in sus) asa cum sunt descrise in lege semnalele de oprire. Am contestat fara succes – morala este ca garcea iti poate lua permisul oricand vrea spunand ca nu ai oprit la semnalul lui… si nu ai ce face – daca nu ai camera de bord.

Adaugă un comentariu