Ce şoferi sunt consideraţi periculoşi în România

Cei mai periculoşi şoferi din România sunt bucureştenii, spun cei de la Autoritatea de Supraveghere Financiară, care au analizat frecvenţa daunelor.

LIVIU DRAGNEA a găsit rezolvarea! Uite de ce e aglomerație pe DN1

Ce MAȘINI BUNE poți să cumperi cu doar 5000 EURO!

DECIZIA DE ULTIMĂ ORĂ luată de familia lui MICHAEL SCHUMACHER!

Ei au constatat că peste 6 la sută din maşinile înmatriculate în Capitală au provocat un accident. Bucureştenii sunt urmaţi în acest clasament de şoferii din Constanţa şi Iaşi. Cele mai puţine daune au fost provocate de conducătorii auto din Sălaj, Covasna şi Harghita.

DECIZIE fără precedent în Bulgaria! Va afecta sute de mii de ȘOFERI români!

Cele mai multe accidente sunt provocate de tinerii sub 25 de ani, arată datele. 6,15 la sută dintre ei au provocat un accident. Cu vârsta, şoferii devin mai atenţi, astfel că, doar 4,59 la sută dintre conducătorii auto de peste 40 de ani au produs un accident de circulaţie.

Chiar în această vacanţă de Paşte un şofer care făcea drifturi în parcarea unui complex comercial din Capitală a fost somat de poliţiştii din Sectorul 2 să oprească, însă din cauză că acesta a refuzat au fost folosite focuri de armă. Tânărul aflat la volanul maşinii are permisul suspendat, iar autoturismul cu care a efectuat drifturile nu este înmatriculat.

Sursa: Digi24

taguri
Adaugă un comentariu