Cel mai premiat SUV Mazda ataca in forta inceputul de an

Mazda CX-5, cel mai premiat SUV Mazda gratie tehnologiei SKYACTIV si limbajului de design KODO, vine din luna februarie 2014 cu noi elemente la nivelul manevrabilitatii, design-ului si functionalitatii.

La nivelul intregii game CX-5 au fost aduse imbunatatiri la designul cutiei de viteze automate, care permit deplasarea liniara a schimbatorului de viteze. De asemenea, confortul in timpul virajelor si rularii este mai bun, datorita modificarilor aduse la amortizoare, bucse si bara stabilizatoare. In ceea ce priveste gama de culori, doua nuante de albastru vor fi inlocuite cu Albastru Reflex si Albastru Intens Cristal.

Nivelul de echipare Revolution va include sistemul de navigatie in standard, acesta fiind montat pe parcursul procesului de productie in Japonia, scaunul soferului va fi echipat cu memorie iar cel al pasagerului va fi reglabil electric. Mazda CX-5 Revolution beneficiaza si de imbunatatiri aduse interiorului, la tapiteria volanului, schimbatorului de viteze si franei de mana.

Pana la 31 martie 2014 clientii beneficiaza si de o oferta si preturi speciale la achizitionarea CX-5, in limita stocului disponibil: pachet optiuni cadou ce include vopsea metalizata si sistem de navigatie incepand cu nivelul de echipare Challenger, garantie extinsa de 5 ani in limita a 150.000 km si oferta de finantare avantajoasa cu 4.9% dobanda.

Mazda CX-5 s-a remarcat de la lansare pana in prezent, adjudecand mai multe premii pentru tehnologie si design. Modelul CX-5 trece dincolo de conventional si ofera performante superioare in segmentul sau, siguranta, eficienta precum si un aspect atractiv. Unele dintre cele mai importante atribute care caracterizeaza Mazda CX-5 sunt consumul de 4,6 l/100 km si emisiile de CO2 de 119 g/km, printre cele mai bune din clasa. Toate motoarele SKYACTIV – doua pe motorina si unul pe benzina, sunt echipate cu sistemul unic Mazda i-stop, destinat reducerii consumului de combustibil, care asigura o repornire foarte rapida.

In momentul de fata, Mazda CX-5 este una dintre cele mai sigure masini, beneficiind de o gama de sisteme de siguranta active de invidiat si de un sistem siguranta pasiva de ultima generatie, care asigura protectie de top atat pasagerilor, cat si pietonilor. Euro NCAP (precum si ANCAP din Australia) a oferit maximul de 5 stele SUV-ului CX-5. De asemenea, Mazda CX-5 a fost numita Top Safety Pick 2012′ de catre Insurance Institute for Highway Safety din SUA.

Adaugă un comentariu