Cel mai spectaculos Golf al tuturor timpurilor! Il vei putea conduce si tu, chiar din vara asta.

VW a prezentat la intalnirea fanilor GTI de la Woerthersee ceea ce ar putea fi “cel mai spectaculos Golf al tuturor timpurilor” daca ar ajunge in productia de serie. 

Vedeta show-ului de la Woerthersee a fost, incontestabil, acest superb concept, care reprezinta de fapt transpunerea in realitate a modelului GTI Roadster Vision Gran Turismo, dezvoltat pentru popularul joc de Playstation.VW GTI Roadster are, pe langa designul spectaculos, si specificatii pe masura: motorul V6 bi-turbo de 3,0 litri dezvolta 503 CP si un cuplu maxim de 560 Nm disponibil de la 2000 rpm. Puterea imensa a acestui motor este transmisa rotilor prin intermediul unei cutii de viteze DSG cu sapte trepte si al unui sistem de tractiune integrala 4Motion, rezultand o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 3,6 secunde si o viteza maxima de 309 km/h.

Realizarea prototipului este o surpriza pentru toata lumea, avand in vedere ca masina modelata pe computer pentru Gran Turismo fusese dezvaluita cu doar cateva zile, pe 26 mai. Cu atat mai spectaculos este faptul ca GTI Roadster va putea fi condus chiar din vara asta, de catre oricine are un Playstation si jocul Gran Turismo 6.

Adaugă un comentariu