Centura Ploieştiului va fi închisă total pentru trecerea unui transport agabaritic

vezi galeria foto

Un transport agabaritic care se va deplasa pe ruta Port Olteniţa – Rafinarie Petrobrazi va afecta circulaţia, de joi până sâmbătă, pe mai multe drumuri naţionale, iar Centura Ploieştiului va fi închisă total în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă.


ADIO PERMIS! Ce le vom arăta poliţiştilor la control

Road rage în București. O femeie a atacat o altă șoferiță

Eastern Shiping va opera un transport agabaritic din Portu Olteniţa la Rafinăria Petrobrazi, iar în zilele de 5 şi 7 octombrie, circulaţia rutieră va fi afectată parţial, pe unele segmente de drum existând şi restricţii. În noaptea de 6 spre 7 octombrie, Centura Ploieşti va fi închisă total circulaţiei.

Motorina se scumpeşte de la o zi la alta, dar uite ce urmează


Transportul agabaritic va pleca pe 5 octombrie la ora 19.00 pe traseul DN4: Olteniţa Port – intersecţie DN4 cu DNCB; DNCB – intersecţie DN4 cu DNCB; intersecţie DN2 cu DNCB; DN2 ( intersecţie DN2 cu DNCB) – Urziceni – Albeşti–Paleologu; DN 1B – Albeşti-Paleologu – intersecţie DN1 cu DN1B; DN1A – intersecţie DN1A cu DN1B – intersecţieDN1A cu DN1B cu SPL; DN1B – intersecţie DN1A cu DN1B cu SPL – intersecţie DN1 cu DN1B cu MGPL; DN1 – intersecţie DN1 cu DN1B cu MGPL – intersecţie DN1 cu DJ104P.


N-A MAI SUPORTAT și A RĂZBUNAT MII DE OAMENI! Vrei să mă dau jos la tine?

Eastern Shiping estimează că transportul va ajunge la intrarea în Ploieşti, la intersecţia DN1A cu DN1B vineri, 6 octombrie, la ora 13:00, iar de aici se va pleca spre Rafinăria Petrobrazi – Poarta 4b, intrarea dinspre Negoieşti la ora 23.00. De la acest moment Centura Ploieştiului va fi închisă total până când transportul agabaritic părăreşte această rută.

Martorii de bord – Peste 60 de semne explicate

CITEȘTE ARTICOLE SIMILARE