CEO Volkswagen: Vom lansa în acest an peste zece noi modele

Cu ocazia lansării noii generaţii Volkswagen Polo preşedintele companiei Herbert Diess a anunţat că în acest an sunt programate pentru lansare zece noi modele.

“Grupul Volkswagen face progrese în eforturile sale destinate creșterii profitabilității la principala sa marcă și pentru 2018 se așteaptă la rezultate solide grație mai multor noi modele”, a declarat preşedintele Volkswagen, Herbert Diess, citat de Reuters.

“Facem progrese solide. 2018 va fi un an puternic pentru VW”, a precizat Diess cu ocazia evenimentului de prezentare a noului Polo pentru jurnaliști. Diess a adăugat că lansarea unui nou produs a dus întotdeauna la îmbunătățirea marjelor.

Volkswagen mizează pe modelul Polo pentru relansarea vânzărilor sale pe piața europeană, unde în perioada ianuarie-mai 2017 livrările mărcii VW au scăzut cu 0,2% în ritm anual până la 726.000 de autoturisme.

Noi modele Volkswagen

Noul Volkswagen Polo a fost prezentat oficial vineri şi aduce câteva noutăţi care dezvăluie drumul ales de compania germană şi pentru viitoarele modele pe care le va produce. Herbert Diess, șeful mărcii VW, declara în luna martie că noul Polo va fi benchmark-ul segmentului său. Preţurile pentru noul Volkswagen Polo încep de la 12.975 euro pe piaţa germană. Pentru piața din România prețuriele încă nu au fost anunțate, dar mașina va fi disponibilă la vânzare din această toamnă.

Un alt model din cele zece planificate de Volkswagen pentru acest an este Arteon lansat în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Acum, nemții au publicat și lista de prețuri pentru piața din România. Modelul gândit să-l înlocuiască pe Volkswagen CC pleacă de la 36.240 de euro cu TVA.

 

 

Adaugă un comentariu