Persoană fizică? În cazul acesta, Citroën are pentru tine Berlingo și SpaceTourer doar în versiune electrică

Încă de la începutul anului, toate comenzile noi pentru Berlingo VP sau SpaceTourer de către clienții persoane fizice vor putea fi efectuate numai pentru versiunea 100% electrică, care devine singura ofertă disponibilă la comandă pentru aceste două modele.

Decizia este una îndrăzneață pentru Citroën și are în plan accelerarea electrificării gamei sale. Această strategie se referă la modelele Berlingo VP si SpaceTourer. Versiunile termice vor fi disponibile în continuare pentru gama de vehicule utilitare (persoane juridice) și pentru destinații din afara Europei. Având în vedere situația legată de producție, ultimele comenzi plasate în 2021 pentru versiunile termice vor fi livrate în Europa în cursul anului 2022. Totuși, e bine de știut că Berlingo VP va putea fi comandat în Romania și într-o versiune cu motor termic, însă exclusiv cu omologare N1.

Citroën ë-Berlingo oferă performanțe identice cu cele propuse de versiunea termică. Prin spațiul interior și modularitate, modelul răspunde tuturor nevoilor clienților. ë-Berlingo este disponibil în 2 versiuni de lungime, putând găzdui până la șapte persoane la bord. Oferă același volum generos al habitaclului, trei scaune spate independente, pavilionul multifuncțional și lunetă cu deschidere.

La bordul MPV-ului Citroën ë-Berlingo motorul electric dispune de 136 CP, în timp ce viteza maximă este de 130 km/h. Condusul este silențios, fără vibrații și fără emisii de CO2. ë-Berlingo este echipat cu baterie litiu-ion de 50 kWh ce oferă o autonomie de până la 280 km. Poate fi reîncărcat până la 80% în 30 de minute la o stație publică de încărcare rapidă de până la 100kW și în aproximativ 7 ore la un Wallbox monofazat de 7,4kW ce poate fi instalat cu ușurință acasă.

Citroën ë-SpaceTourer este un monovolum de mari dimensiuni, care poate găzdui la bord între 6 și 9 persoane. Cu cele 3 versiuni de lungime și posibilitățile de amenajare a interiorului, ë-SpaceTourer oferă o nouă soluție 100% electrică pentru utilizările profesioniștilor și familiilor. Monovolumul electric adaugă calităților oferite de SpaceTourer toate avantajele modelelor electrice în ceea ce privește confortul și condusul economic. Modelul permite o mare libertate de mișcare pentru un grup de mai multe persoane cu cele două niveluri de autonomie: până la 230 km (ciclul WLTP) cu bateria de 50 kWh și până la 330 km cu bateria de 75 kWh.

Adaugă un comentariu