Clipul de lansare pentru NFS Heat ne stârnește poftă de joacă! (VIDEO)

Seria Need For Speed se va extinde în curând cu un nou episod: Heat. Ești pregătit?

Citește și:

10 jocuri cu cele mai spectaculoase accidente cu mașini! (VIDEO)

Studiu: Jocurile video te fac un șofer mai bun

EA Games a publicat recent trailer-ul oficial de lansare pentru Heat, cel mai recent joc din binecunoscuta serie Need For Speed. La fel ca și până acum, lupta se duce între rebelii străzilor și poliție, iar protagonistul face parte din prima categorie.

Numărul de mașini anunțat la lansare pentru NFS Heat este 127, de la 33 de branduri diferite – o mențiune importantă fiind Ferrari, care a fost absent din titlul anterior (Payback) din pricina lipsei de licențiere.

Una dintre modificările de impact la NFS Heat este sistemul de progres, care a revenit la normal. În Payback, jucătorii primeau în mod aleatoriu cărți speciale (Speedcards) după fiecare cursă câștigată; în Heat, acesta primește bani virtuali cu care își poate alege ce îmbunătățire să facă mașinii.

Ciclul noapte-zi prezent în Payback nu va mai exista în NFS Heat, însă jucătorul va putea schimba atunci când dorește între noapte și zi. Fiecare dintre aceste două contexte vine cu curse specifice: în timpul zilei, protagonistul va participa la curse legale, iar noaptea va putea concura pe străzile din Palm City (o versiune reimaginată a orașului Miami), câștigând respectul rebelilor și înfruntând totodată furia poliției.

NFS Heat se va lansa pe 8 noiembrie, pe platformele mari: Microsoft, Xbox, PlayStation.

Adaugă un comentariu