CNAIR: 26 de utilaje au intervenit pe Transfăgărășan și Transalpina

Un număr de 26 de utilaje a fost utilizat de către drumari pentru intervențiile efectuate în ultimele 24 de ore pe Transfăgărășan, Transalpina, DN 1A, DN 73, DN2 și DN 71, zone în care au fost răspândite 31 de tone de material antiderapant, a anunțat, duminică, într-un comunicat de presă, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Cum a ajuns să arate Michael Schumacher la patru ani de la accident

 Potrivit sursei citate, în intervalul 7 octombrie, ora 13:00 — 8 octombrie, ora 13:00, drumarii au intervenit pe Transfăgărășan (DN 7C), Transalpina (DN 67C), DN 1A (Cheia), DN 73 (județul Brașov), DN2 (județul Covasna) și pe DN 71 (județul Argeș).

Cât câștigă un șofer de la Camera Deputaților

De asemenea, personalul DRDP Constanța a acționat pentru a îndepărta apa de pe suprafața carosabilă cu trei motopompe și a patrulat în toată această perioadă cu 27 de autoutilaje pentru a asigura condiții de trafic normale pe DN 39E, DN 2A și DN 3B.

https://www.facebook.com/cnadnr/videos/1919180578342012/

“În continuare, personalul CNAIR SA implicat în acțiunile de asigurare a unui trafic rutier în condiții de siguranță este mobilizat pentru a interveni oricând și oriunde se impune”, notează compania de administrare a drumurilor.

Modificare a Codului Rutier care vizează șoferii!

CNAIR precizează că participanții la trafic trebuie să adapteze viteza condițiilor meteo și să respecte semnalizările rutiere și restricțiile instituite temporar. În plus, șoferii sunt sfătuiți să aibă autovehiculele echipate pentru circulația in condiții de iarnă în cazul în care tranzitează zonele montane afectate de ninsori în această perioadă.

https://www.facebook.com/cnadnr/videos/1919169681676435/

ADIO SAMSARI! Dacă se întâmplă asta, cei care profită de noi vor dispărea DEFINITIV!

Ce conduce Gică Popescu la 50 de ani

Accident spectaculos în București. În rol principal, un Ferrari de 250.000 euro

Ce automobil conduce Petre Daea și ce nu-i lipsește niciodată din mașină

Adio permis în format fizic! Ce le vom arăta polițiștilor!

Adaugă un comentariu