Cresc înmatriculările Ferrari şi Lamborghini în România

În România s-au înmatriculat, în primele șapte luni din 2017, peste 1.500 de autoturisme din clasa de lux, majoritatea second hand, printre preferate aflându-se Lamborghini, Ferrari, Pontiac sau Buick, arată datele Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV).

La categoria autoturismelor rare, se consemnează, în intervalul ianuarie — iulie din acest an, 1.507 de unități înmatriculate atât noi, cât și rulate, cele mai multe fiind Jaguar, cu 515 exemplare, din care 105 noi.

Cea mai tare explicație! De ce nu suportă CTP geamurile electrice la mașini

UIMITOR! Cum își bat joc românii de mașinile altora: „Situații incredibile pe care NU LE-AM CREZUT POSIBILE’

VIDEO – Un taximetrist din București cere taxă de bagaj, apoi vrea să fugă cu bunurile clienților

Potrivit sursei citate, la nivelul primelor șapte luni din 2017, au mai fost înscrise în circulație 487 de mașini Lancia (toate second hand), 453 de unități rulate din gama Chrysler, respectiv 26 de Cadillacuri, din care numai o singură unitate nouă.

În plus, statistica DRPCIV arată că, din ianuarie și până în iulie, au fost înmatriculate 15 bolizi Ferrari (dintre care 5 noi), șase Lamborghini (4 exemplare noi), trei Pontiacuri second hand și două Buick-uri tot rulate.

Conform datelor DRPCIV, parcul auto național din România s-a majorat, în 2016, cu 6,21% față de anul anterior, depășind 7 milioane de vehicule, din care peste 1,25 de milioane erau înmatriculate în București.

VIDEO – Trei rromi au atacat un motociclist lângă Pitești. Imediat și-au dat seama că au făcut O GREȘEALĂ GROAZNICĂ

Ce mașină conduce Gabi Firea, primarul Bucureștiului

Dacă îl vezi în această mașină, n-o să-ți vină să crezi că e chiar premierul României!

VIDEO – INSTANT KARMA! A vrut să fie șmecher în trafic, dar s-a trezit fără ușă la mașină!

Adaugă un comentariu