Culmea hoţiei: să furi un Ferrari şi să fii prins pentru că n-ai avut bani de benzină

Rocky Jimenez din Georgia a visat mereu că va deţine într-o bună zi un Ferrari. Americanul de 36 de ani chiar a reuşit să-şi împlinească visul şi a impresionat comunitatea locală când a parcat la benzinărie un Ferrari 488 GTB.

Doar că ajuns la benzinărie Jimenez n-a coborât din superbul 488 GTB să alimenteze. Cetaţeanul rezident în Georgia a parcat maşina de 245.000 de dolari şi a început să facă chetă pentru benzină.

Să ai un Ferrari 488 GTB şi să ceri bani prin benzinărie ca să alimentezi nu e tocmai un lucru obişnuit astfel că în scurt timp Rocky Jimenez a fost abordat de poliţie pentru a da explicaţii.

Oamenii legii au înţeles rapid că nu inteligenţa l-a făcut pe american posesorul unui 488 GTB pentru că la verificări acesta a susţinut că deţine maşina şi tocmai a fost să o preia după doi ani de când o lăsase în service!

În cele din urmă misterul a fost elucidat scrie gearheads.org: Rocky Jimenez a furat maşina din curtea unui dealer uitând că maşinile nu sunt cu plinul făcut înainte de vânzare.

Adaugă un comentariu