Cupra a devenit noul partener al clubului de fotbal FC Barcelona

Cupra și FC Barcelona au ajuns la un acord pentru dezvoltarea unui parteneriat pentru următoarele 5 sezoane. Conform acestui acord, Cupra devine partenerul auto şi de mobilitate oficial al celebrului club de fotbal spaniol.

Divizia de modele speciale SEAT își uneşte forţele cu clubul de fotbal din oraşul său natal, ca parte a unei alianţe axată pe dezvoltarea unor proiecte de mobilitate urbană în jurul stadionului Camp Nou. În această privință, alianța dintre Cupra și FC Barcelona va servi creării unor experienţe unice pentru comunităţile de fani din lumea întreagă.

Pe lângă rolul de partener auto și de mobilitate oficial, Cupra va deveni unul dintre partenerii globali oficiali ai FC Barcelona.  Această alianță va include vizibilitate pe șosea, în jurul stadionului, precum şi o tribună CUPRA VIP pe Camp Nou, pentru toate meciurile susținute acasă de FC Barcelona. Se doreşte şi amenajarea unei zone speciale în afara stadionului, pentru ca suporterii Barça să poată descoperi marca.

Mai mult decât atât, pentru a impulsiona inovația în industria mobilității, SEAT, Cupra și FC Barcelona vor dezvolta împreună soluții de micro-mobilitate și de electro-mobilitate în jurul stadionului Camp Nou. Zona stadionului de fotbal va avea rol de laborator de teste pentru proiectele de mobilitate urbană din Barcelona.

Brandul Cupra a fost dezvoltat ca marcă proprie la decizia șefului SEAT, Luca de Meo. Primul model care a purtat sigla Cupra a fost Ateca, dar Formentor va fi primul model dezvoltat special pentru noua marcă spaniolă, și care nu va avea corespondent în gama SEAT.

taguri
Adaugă un comentariu