Cursă nebună cu Dacia 1300 la un raliu în Grecia

Este veche de 35 de ani, dar arată ca nouă și reprezintă centrul universului pentru un tânăr din Buzău. Aşa putem descrie povestea unei Dacii 1300, pe care Alexandru Georgescu vrea să o ia într-o aventură nebunească spre Grecia.

Te-ai urcat băut la volan? Poți să te alegi cu dosar penal

O cursă de 800 de kilometri în 24 de ore, cu o singură oprire. Acesta este provocarea la care trebuie să răspundă bătrâna Dacie. Alex s-a ocupat personal de restaurea mașinii și a păstrat toate piesele originale. Spune că automobilismul este pasiunea lui, iar în Dacia roșie pe care o conduce se simte cel mai bine.

De ce nu trebuie să cumperi o mașină adusă din Germania – UN EXEMPLU PERFECT

Alex Georgescu și Cornel Șocariciu, copilotul său, vor pleca spre Grecia la mijlocul acestei săptămâni. Chiar dacă mașina este veche de 35 de ani, tinerii sunt convinși că vor face față cursei de anduranță. Provocarea nebună începe din Buzău și se termină în Republica Elenă.

Ne-am obișnuit cu stâlpii în mijlocul drumului. Dar chiar și o fântână?

„1.200 de kilometri până la Atena, 800 de kilometri în etapa de raliu de anduranță și regularitate în 24 de ore, drumul de întoarcere și eventualele plimbări dacă mai rămâne timp. Noi spunem că va rezista! „, spune Alex, proprietarul Daciei.

Un șofer din Suceava a primit 15 amenzi în câteva minute

Dacia 1310 va concura cu aproape 100 de mașini retro din Europa. Alex şi copilotul său sunt singurii din România care vor merge pe roti până la linia de start. Citește mai mult.

taguri
Adaugă un comentariu