Dacia lansează o nouă serie limitată pentru Duster! Cât costă în România

Dacia lansează seria limitată Duster connected by Orange care oferă în standard toate echipamentele disponibile pe versiunea de echipare Prestige, la care se adaugă dotări precum funcția mâini libere, multiview camera, avertizor pentru unghi mort și un pachet special Orange.

Duster Connected by Orange beneficiază de noi elemente de design cu ornamente față și spate cu aspect de crom satinat, nuanță care se regăsește și la carcasele oglinzilor exterioare. În plus, geamurile din spate și luneta au o tentă de culoare închisă. Interiorul beneficiază de volan și schimbător de viteze îmbrăcate în piele și de scaune față încălzite. La acest pachet se adaugă jantele de aliaj de 17’cu design Maldive,

Concepută în parteneriat cu Orange România, seria limitată vine cu un pachet multimedia complet, care le permite pasagerilor să își ia la drum emisiunile preferate, filmele, muzica și toată distracția, cu cel mai rapid internet 4G.

Pachetul special Orange oferă o tabletă Huawei MediaPad T3 de 9,6, un modem prin care se pot conecta la internet până la 10 utilizatori simultan, un încărcător auto ultra rapid, un suport de tetieră și o husă pentru tabletă. Acest pachet include şi un abonament pentru doi la serviciile Orange.

Dacia Duster Connected by Orange

Duster Connected by Orange – căt costă?

Seria Limitată Duster connected by Orange este disponibilă atât în configurație 4×2 (cu motorizările pe benzină SCe de 114 CP și TCe, în versiunile de 130 CP și 150 CP), cât și 4×4 (cu motorul pe benzină SCe de 114 CP și cu propulsorul diesel Blue dCi de 115 CP).

Prețurile variază între 16.200 Euro ( TVA inclus) pentru versiunea 4×2, echipată cu motorul SCe de 114 CP și 19.900 Euro pentru versiunea 4×4, echipată cu motorul diesel Blue dCi de 115 CP.

Dacia a prezentat la Geneva şi o ediție limitată care se va numi Ultimate (Techroad pe anumite piețe europene, inclusiv Franța, Italia și Marea Britanie).

Modelele care vor fi disponibile în această echipare sunt Duster, Logan, Logan MCV, Dokker și Lodgy. În termeni de echipare, seria limitată Ultimate are la bază nivelul superior de echipare Prestige (pentru Duster) sau Stepway (în cazul celorlalte modele), pachetul fiind completat cu alte dotări oferite în standard, pentru care clienții de astăzi plătesc suplimentar.

Adaugă un comentariu