Dacia Duster Ultimate: Tot ce trebuie să știi despre modelul prezentat de Dacia la Geneva

Dacia Duster Ultimate: producătorul de la Mioveni a anunțat noutățile pe care le va prezenta săptămâna viitoare în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Chiar dacă nu vom avea niciun model nou de la Mioveni anul acesta, Dacia va introduce o ediție limitată care se va numi Ultimate (Techroad pe anumite piețe europene, inclusiv Franța, Italia și Marea Britanie).

Modelele care vor fi disponibile în această echipare sunt Duster, Logan, Logan MCV, Dokker și Lodgy. În termeni de echipare, seria limitată Ultimate are la bază nivelul superior de echipare Prestige (pentru Duster) sau Stepway (în cazul celorlalte modele), pachetul fiind completat cu alte dotări oferite în standard, pentru care clienții de astăzi plătesc suplimentar.

Citește și:

Cutie manuală versus automată: Care este cea mai bună opțiune?

Break versus SUV: Care este cea mai bună alegere pentru tine?

Cum să reduci costurile cu reparațiile mașinii?

Verificare rovinieta: Cum vezi dacă rovinieta mai e valabilă?

Bucureștenii vor plăti impozite mai mari

Volkswagen Touareg V8 TDI: noua navă-amiral din Wolfsburg

Cum se acordă stelele Michelin pentru România

 

Din punct de vedere estetic, versiunile Ultimate se disting prin jantele din aliaj de 17 inchi (Duster) sau 16 inchi (celelalte modele) cu accente roșii, oglinzile negre cu bandă roșie și tapițeria Ultimate specifică. Două noi culori au fost introduse special pentru noua serie limitată, Fusion Red și Highland Grey.

Dacia Duster Ultimate are la bază echiparea Prestige, la care s-au adăugat sistemul Multiview Camera (250 de euro în mod normal), asistentul de unghi mort și sistemul de acces și pornire fără cheie (200 de euro). va fi disponibilă cu noile motorizări pe benzină de 1,3 l cu 130 CP sau 150 CP, precum și cu dieselul de 115 CP, cu tracțiune față sau integrală. În Franța, prețul echipării Ultimate este mai mare cu 450 de euro decât al celei Prestige.

În cazul lui Logan MCV, versiunea Ultimate include suplimentar față de echiparea Stepway cameră pentru mersul înapoi și senzori de parcare, precum și climatizare automată. Prețul suplimentar este, în Franța, de 300 de euro peste echiparea Stepway.

Adaugă un comentariu