Fantezie în verde, sau cum poate să arate un Logan tunat impecabil

Prin comparație cu actualul Logan, prima generație pare învechită. Însă câteva accesorii de tuning pot face minuni, așa cum ne arată acest exemplar.

Citește și:

Coronavirus: vom putea să plecăm cu mașina după 15 mai din oraș spre mare sau munte?

Când a fost ultima dată când ai văzut un Logan de primă generație și ți-ai zis „Wow, cât de bine arată!’? Probabil că demult, pentru că rar găsești exemplare modificate impecabil ale omniprezentului sedan autohton.

Genul de reacție de mai sus ar putea să stârnească exemplarul de aici, surprins în fotografii de Alex Tupikin, un fotograf rus. Așa se explică și faptul că mașina din galeria sa foto este numită Renault Logan.

Nici nu e nevoie să răsfoiești portofoliul lui Tupikin — dar ar fi păcat să nu o faci — pentru a te convinge de talentele sale fotografice și, mai ales, de editare. Așa că nu putem fi siguri că strălucirea perlată a nuanței de verde care îmbracă acest Logan este la fel de puternică și în realitate, însă acesta ar fi poate cea mai puțin importantă calitate a mașinii. Cel mai probabil, este vorba despre o colantare și nu de o revopsire, dar fără detalii suplimentare, este greu de spus.

Probabil ce ne place cel mai mult la această lucrătură este faptul că nu s-a exagerat mult cu elementele estetice. Ce-i drept, nu știm cât de mult ajută fanta de admisie din capotă, dar pe de altă parte nu știm nici ce ascunde sub capotă mașina. (Și exemple anterioare ne-au arătat că încap și sute de cai-putere). Și, desigur, nici eleronul de pe portbagaj nu-și are rostul poate, însă schimbă în mod plăcut proporțiile Loganului.

Pachetul este completat de un set de jante care par de 16 inci, ascunse ușor în partea de sus de aripă. Acest stil de tuning se numește stance și este deosebit de popular în Statele Unite ale Americii și în Japonia, dar a prins teren și în Europa de câțiva ani.

Dar cel mai bine este să arunci o privire în galeria foto de mai sus și să deliberezi în privința acestui proiect de tuning.

Foto: Alex Tupikin

    Lică says:

    Și eu văd verde al meu. Are puțin peste un an.

Adaugă un comentariu