Dacia şi Federaţia Română de Handbal au semnat un parteneriat. Cât mașini Duster vor primi sportivii

Dacia a semnat un parteneriat cu Federaţia Română de Handbal și a devenit partenerul tehnic al FRH la nivelul echipelor de seniori ale României, atât la feminin, cât şi la masculin.

În cadrul acestui parteneriat, pe lângă susţinerea financiară a echipelor naţionale ale României, Dacia va pune la dispoziţia FRH şi o flotă de 7 vehicule, dintre care 2 modele Duster Prestige.

O glumă bună sau nu? În patru ani vom avea autostradă de la Iași la Târgu Mureș

Totodată, Dacia și Federaţia Română de Handbal vor iniţia un program naţional de Burse Master Coach prin care vor oferi antrenorilor români posibilitatea de a lua parte la acest program internaţional de licenţiere, alături de antrenorii de top din toată Europa

“Suntem onoraţi să avem alături Dacia, una dintre cele mai cunoscute mărci româneşti, un adevărat promotor al României şi acum şi al handbalului românesc. Mă bucur că putem anunţa acest important proiect de burse pentru accesul în Programul Master Coach, proiect care a apărut încă din primele noastre întâlniri şi pe care îl vom implementa pe parcursul acestui an. Suntem siguri că acest parteneriat va aduce beneficii sportului nostru, atât pentru performanţa sportivă, cât şi pentru suporteri”, a spus Alexandru Dedu, președintele FRH.

Incredibil! Cum se fură la pompele din România când angajatul benzinăriei îi spune șoferului: Pot să vă ajut?’

Când va intra în vigoare NOUA TAXĂ! Într-un fel sau altul, TOȚI O VOM PLĂTI!

Ionuţ Gheorghe, Director de Marketing Dacia şi Renault în România, a declarat: “Pentru Dacia, parteneriatul cu Federaţia Română de Handbal reprezintă o apropiere firească, bazată pe ambiţia şi dorinţa comună pentru stimularea şi atingerea performanţei. Dacia, principalul constructor de automobile şi cel mai important exportator al României, este mândră să contribuie la susţinerea şi la dezvoltarea sportului de echipă care a adus de-a lungul anilor numeroase satisfacţii şi împliniri publicului din ţara noastră”.

Adaugă un comentariu