Darea în plată se va aplica şi pentru cei cu leasing auto

După legea dării în plată a caselor, am putea avea şi legea dării în plată a maşinilor luate în leasing, dacă un proiect al senatorului PNL Daniel Zamfir, care are deja avizul Consiliului Legislativ, va deveni lege.

Se modifică impozitul! Cine va plăti mai mult și cine mai puțin!

Cei care au luat bunuri în leasing le vor putea duce înapoi firmei după neplata a două rate, plătind doar sumele restante şi penalităţi de maximum 50% din aceste sume. Debitorii nu vor mai putea fi obligaţi la plata altor datorii, aşa cum se întâmplă acum şi, în plus, executarea lor nu va mai putea fi făcută decât după o decizie a judecătorului.

Samsar prins de client! A scos la vânzare o mașină, dar a uitat să modifice pozele….

Băiatul unei judecătoare din Craiova A ATACAT CU BÂTA în trafic – VIDEO

Modificarea legii leasingului, promovată de senatorul liberal Cătălin Zamfir are deja avizul Consiliului Legislativ şi, dacă va fi în final aprobată, aduce două modificări extrem de importante în acest tip de contract, ambele de natură a favoriza clienţii.

Cele două modificări esenţiale sunt posibilitatea de a restitui firmei de leasing bunul luat în leasing, fără a mai fi obligat la plata altor datorii, aşa cum se întâmplă acum, (practic o dare în plată) şi modificarea în sine a caracterului contractului de leasing, care nu va mai fi titlu executoriu.

Sursa: economica.net

taguri
Adaugă un comentariu