Cresc impozitele pentru motorizările mici şi scad cele pentru maşinile cu cilindree mare

Propunerea legislativă privind modificarea alin. (2) al art.470 din Legea nr.227/2015 reprezintă încearcarea de modificare a legii privind Codul Fiscal astfel încât impozitele datorate statului de proprietarii cu maşini care au motoare mari să se reducă cu până la 90 la sută. Pe de altă parte, impozitele celor care au maşini cu motoare până în 1.600 de centimetri cubi cresc cu aproximativ 50 la sută.

Marian Oprișan a fost prins cu 191 km/oră. Ce a făcut după ce l-a oprit poliția e uimitor!

Vrei să afli cine ți-a ridicat ștergătoarele? Uite ce trebuie să faci!

Propunerea legislativă schimbă modul de calcul al impozitului: dacă acum se înmulţeşte numărul grupelor de câte 200 de centimetri cubi cu valoarea corespunzătoare clasei de capacitate cilindrică, prin noul proiect de lege impozitul se va calcula prin înmulţirea numărului de centrimetri cubi ai autovehiculului cu o valoare specifică fiecărei limite a capacităţii cilindrice.

Samsar prins de client! A scos la vânzare o mașină, dar a uitat să modifice pozele….

Băiatul unei judecătoare din Craiova A ATACAT CU BÂTA în trafic – VIDEO

Astfel, pentru un motor de 1.600 de centimetri sunt opt grupe de 200 de centimetri cubi care se înmulţesc cu 8 (valoarea prevăzută de lege pentru aceste motoare) şi  impozitul datorat de contribuabil este de 64 de lei. Dacă proiectul de lege va fi aprobat,  la aceeaşi  motorizare de 1.600 de centimetri cubi, se va înmulţi 1.600 cu valoarea de 0,06. Noul impozit va fi 50% mai mare decât cel actual – 96 de lei.

Fostul șef de la Ferrari, vești despre Michael Schumacher

Cum SE FURĂ la pompele din România! Nu-ţi vine să crezi….

Dacă ai pe maşină un motor de 4 litri plăteşti în acest moment un impozit de 5.220 lei. Dacă modificările legislative se aprobă, noul impozit va fi de numai 432 de lei.

Avertisment de la fostul șef al ANAF: PSD pregătește blocarea restituirii taxei auto

Cum au ascuns comuniștii faptul că 48 de oameni și-au pierdut viața!

Iniţiatorii acestor modificări legislative îşi motivează propunerile susţinând că o scădere a nivelului impozitării autoturismelor îi va convinge pe români să nu mai apeleze la soluţia înmatriculării maşinilor în Bulgaria.

Cum arată Dacia Duster Pickup cu 6 roți?

Cine mai e ca el? Tot Facebook-ul a râs de posesorul unui Ferrari din București

Adaugă un comentariu