De neimaginat! Cum era să moară un șofer român după ce a scos mașina din service

Un bărbat în vârstă de 38 de ani îi acuză pe mecanicii unui service auto că nu i-au zis că mașina sa avea o defecțiune la partea electrică. După ce a luat automobilul de la service, mașina a luat foc.

Un conducător auto a fost la un pas să moară incendiat în propria maşină pe care tocmai ce o luase de la un service auto. Pe drumul ce leagă Câmpina de Valea Doftanei, șoferul a văzut că iese fum de sub capotă. Când a încercat să se dea jos din mașină, a constatat că ușile erau blocate și nimic nu mai funcționa din punct de vedere electric.

Șoferul unei firme de salubritate depășește pe contrasens cu girofarul pornit și atacă ceilalți șoferi cu bâta

Salvarea bărbatului a venit de la faptul că mergea cu un geam deschis. Acesta a reușit să iasă din mașină, dar nu și să stingă focul. Din automobil nu s-a mai ales nimic. Bogdan Păun îi acuză pe angajații service-ului din Câmpina că nu au reparat defecțiunea.

De la 20 mai, DACĂ NU AI ASTA ÎN TALON, Poliția îți reține actele și numerele mașinii!

Talonul, ITP-ul și comandantul de poliție. Cea mai tare întâmplare povestită de un șofer din România | VIDEO

“Am lăsat maşina la ei şi mi-au spus că este o problemă la motor aşa că am decis să schimb motorul. (..) Când am ajuns la service am constatat că nu merg geamurile electrice pe faţă. Le-am explicat că geamurile au funcţionat când le-am lăsat maşina cu motorul stricat aşa că le-am reparat să le repare şi vin a doua zi să o iau. Seara m-au sunat şi mi-au spus că maşina nu mai proneşte”, a spus bărbatul pentru Adevarul.

Acesta a continuat: “În cele din urmă i-au dat de cap şi au reuşit să o repare. Ieri (miercuri n.r.) am fost să iau maşina (…) şi am plecat. Pe drumul către casă a luat foc maşina. Am avut noroc că am avut geamul deschis şi am putut să ies. Am încercat să sting focul, dar nu am reuşit nici cu şase instinctoare aşa că am sunat la 112 să chem pompierii, dar era deja prea târziu. Maşina ardea foarte tare. Nu am mai salvat nimic. Flăcările ieşeau din faţă de la motor”.

Adaugă un comentariu