Din 2 Aprilie, Salonul Auto Moto îşi redeschide porţile în Piaţa Constituţiei

În perioada 2-6 aprilie a.c, Piaţa Constituţiei din Bucureşti va găzdui din nou Salonul Auto Moto (SAM). Timp de 5 zile, la SAM Bucureşti, pe o suprafaţă de circa 9.000 m2  în spaţii interioare şi peste 30.000 m2 în spaţii exterioare, îşi vor prezenta ofertele dealerii de automobile, motociclete şi scutere, componente auto-moto, piese de schimb, accesorii, tuning şi echipamente service auto-moto, precum şi companiile de leasing, asigurări, s.a.m.d.

Cele mai bune oferte din acest an adresate clienţilor din piaţa auto-moto se vor regăsi aici, prezente într-un singur loc în spaţiul din Piaţa Constituţiei. Dealerii se vor întrece în prezentarea modelelor noi, a ofertelor special pregătite pentru SAM 2014. Pentru autoturismele contractate pe durata Salonului Auto Moto 2014, clienţii pot primi asigurarea CASCO gratuită pentru o perioada de 6 luni sau un an, sau combustibil gratuit pentru perioada promoţională, sau accesorii de genul: jante, anvelope, etc. În mod corespunzător, vizitatorii pot găsi oferte deosebite la toate standurile expoziţionale.

De la o ediţie la alta, Salonul Auto Moto creşte cantitativ şi calitativ, prin mărcile auto şi moto prezente, prin dealerii şi firmele care prezintă produse şi oferte din ce în ce mai atractive. De asemenea, la ediţia trecută, standurile expozanţilor au fost vizitate de peste 30.000 de persoane. Ne aşteptăm ca şi în acest an Salonul Auto Moto să atragă, din întreaga ţară, 40.000 de pasionaţi ai mărcilor auto şi moto.

Salonul Auto Moto este o invitaţie să-ţi petreci un weekend alături de prieteni sau familie, în centrul capitalei, printre maşini şi motoare, noi, de epocă, tunate sau de competiţie, să urmăreşti show-urile de drift si acrobatiile auto-moto din spaţiul expoziţional. Şi, de ce nu, să pleci acasă cu maşina sau motocicleta /scuterul dorit la preţuri speciale şi pachete promoţionale de exceptie, a spus Alin Caraman, organizatorul SAM.

Pentru că, şi anul acesta Salonul Auto Moto va fi un un prilej de a combina atractivitatea ofertelor şi noutăţilor pe piaţa auto-moto, cu momentele de relaxare pentru întreaga familie prin concertele şi spectacolele ce se vor derula pe toată durata evenimentului. Totul, într-un spaţiu rafinat, confortabil şi elegant.