Două Toyota Auris Hybrid au intrat în flota Poliției Rutiere București

Toyota România a încheiat un nou parteneriat cu Brigada de Poliţie Rutieră București, prin care pune la dispoziția organelor de ordine, timp de un an de zile, două exemplare Auris Hybrid.

Astfel, Toyota și Poliția Rutieră București continuă parteneriatul privind siguranța în trafic și deschide porțile educării în privința grijii pentru mediu.

Poliția Română devine prima instituție publică din România care se implică în mod direct în reducerea nivelului emisiilor. După cum probabil ați intuit, preocuparea pentru siguranța rutieră, educarea tinerilor și mediul sunt elemente comune în politica și filosofia ambilor parteneri.

Toyota Auris Hybrid politia romana

Anunțul vine la câteva zile după ce Poliția Română a primit cu brațele deschise noua flotă de Volkswagen Polo. Achiziția noilor vehicule a fost anunțată de  Ministerul de Interne încă din 2014, iar săptămâna trecută cele 400 de unități au ajuns în dotarea organelor de ordine.

Vehiculele au fost dotate corespunzător pentru a face față misiunilor, vin în echiparea Comfortline și benficiază de 90 CP oferiți de motorul de 1,2 litri TSI.

Adaugă un comentariu