Drumul județean care “dispare” când plouă

În județul Vrancea se petrec lucruri paranormale. Un drum județean „dispare’ când plouă din cauza gropilor numeroase, pline cu apă.

Drumul judeţean 202F, între Băleşti şi Mihălceni este plin de gropi pe o porţiune de şapte kilometri. Atunci când plouă, nu se mai vede decât apa și pe ici colo porțiuni din drum.

Ai grijă pe cine deranjezi’ în trafic! Polițiștii circulă cu mașini neinscripționate! Uite ce a pățit un șofer din Ploiești! | VIDEO

Incredibil! Cum se fură la pompele din România când angajatul benzinăriei îi spune șoferului: Pot să vă ajut?’

Pentru a nu îşi strica maşinile, şoferii ocolesc zona, chiar dacă lungsc drumul cu aproximativ 15 kilometri.

Autoritățile se pregătesc de “marea asfaltare”

Consiliul Judeţean Vrancea şi-a propus să reabiliteze 40 de drumuri judeţene, cu bani de la bugetul propriu şi din surse europene, valoarea totală a investiţiei fiind de 708.999.791 lei. Și drumul dintre Băilești și Mihălceni este pe lisa primăriei.

Cum arătau reclamele la PECO în comunism

Planul ascuns al lui Nicolae Ceaușescu: Voia să meargă cu mașina pe sub București

„Consiliul Judeţean Vrancea a demarat deja procedurile de achiziţie publică pentru serviciile de proiectare şi lucrările de execuţie pentru acest drum. Această investiţie are valoarea totală de 13,5 milioane de lei, proiectul fiind înclus într-un amplu proiect de modernizare a drumurilor judeţene’, a anunţat purtătorul de cuvânt CJ Vrancea, Mihaela Gîrleanu.

Sursă: Mediafax

Adaugă un comentariu