Exclusiv | Adelin Petrișor: “Prima mea mașină era o Dacia 1310”. Povestea celui mai grav accident rutier în care a fost implicat jurnalistul

Jurnalistul Adelin Petrișor are o pasiune extremă pentru automobile, iar supercarurile îl fac să vibreze doar la gândul că le va conduce. Recent, mai în glumă mai în serios, buzoianul i-a adresat pe Facebook un mesaj lui Ion Țiriac, proaspăt posesor al unui Ferrari LaFerrari: “Felicitări, domnule Țiriac. Chiar aveți gusturi. Când mă voi face mare, ca dvs. aș vrea să fiu. M-aș declara mulțumit și dacă m-aș opri la doar 1 miliard de euro. (…) Poate mă invitați la o tură, n-ar fi rău”.

Adelin Petrișor, una dintre persoanele publice alese să fie imaginea BMW în România,  a acceptat provocarea auto-bild.ro de a răspunde la un interviu fulger cu și despre… mașini:

Prima ta mașină: “Dacia 1310”

Cea mai bună mașină cu care ai mers vreodată: “BMW i8, în sensul ca a fost mașina care m-a impresionat cel mai mult”.

Cea mai slabă mașină cu care ai mers vreodată: “Tico”.

Mașina pe care nu ai condus-o încă, dar ți-ai dori: ” Ferrari LaFerrari”

Mașina pe care ți-ai jurat să nu o conduci niciodată: “Nu mi-am jurat asta”.

Cel mai grav accident rutier în care ai fost implicat: “În anul 2000, în orașul Roman. Eram în mașina Antenei 1 și mergeam la o transmisiune în direct la Iași. Ne-am înfipt într-un Aro care a întors pe linie continuă. Eu am avut o fractură urâtă la mâna stângă. De atunci am în mâna stângă o placă de peste 30 de cm și 17 șuruburi din titan”.

CD-ul care nu lipsește din mașină ta: “Metallica One”

Topul celor trei opțiuni pe care le consideri cele mai utile la un automobil: “Pilot automat adaptiv, senzorii de ploaie și lumină, head-up display”

Scuza pe care ai spus-o polițiștilor de la circulație să nu te amendeze: “Nu folosesc, mi se pare penibil. Acum vreo câțiva ani am fost oprit pentru viteză. Depasisem cu vreo 20-30 de km/h viteza legală. Politisțul a glumit amintindu-mi că nu sunt cu Mig-ul :)”

Mașina potrivită unui jurnalist: “Orice mașină care-l duce în siguranță din punctul A în punctul B”.

Cea mai fiabilă mașină: “Habar nu am”.

Automobilul în care te-ai simțit cel mai confortabil: “BMW seria 7, locurile din spate”.

Ultima dată când ți-ai reparat singur mașina a fost: “Nu am reparat nicio mașină niciodată”.

Ultima oară când ai fost șicanat în trafic s-a întâmplat pentru că… “Pe A2 am primit flash-uri pentru că nu m-am dat imediat din fața unuia care venea viteza mare, spre 200 de km/h”.

Adelin Petrisor

Foto: Facebook

Adaugă un comentariu