EXCLUSIV: Prima fotografie cu noua Dacia Sandero

Asteptarea a luat sfarsit! Desi au ramas mai putin de doua saptamani pana la debutul celei de-a doua generatii Dacia Sandero, un forum francez o ia inaintea constructorului de la Mioveni, publicand deja prima imagine a mult asteptatului model autohton.

Lungimea si ampatamentul nu vor creste semnificativ, insa Sandero va oferi in continuare acelasi spatiu interior generos si acelasi portbagaj incapator care l-au consacrat. Designul va fi mult mai sic, iar de pe lista dotarilor standard sau optionale nu vor lipsi noul sistem multimedia cu touchscreen de 7 inci si navigatie LG, limitatorul de viteza, airbagurile laterale si ESP-ul. Si calitatea va progresa foarte mult, interiorul noului Sandero urmand sa beneficieze de o finisare semnificativ imbunatatita si de un stil tineresc, mult mai modern.

La capitolul motorizari nu vom avea parte de surprize. Modelul entry-level va fi in continuare oferit in compania motorului aspirat de 1,2 litri si 75 CP, iar fanii motorinei vor avea la dispozitie binecunoscutele dieseluri de 1,5 litri de 75 si 90 CP. Clientii vor mai putea opta pentru arhaicul 1.6 MPI de 85 CP, dar si pentru noul turbo de 1,2 litri si 115 CP, preluat direct de la noul Lodgy. Nu este exclusa nici aparitia micului turbo in trei cilindri, de 0,9 litri si 90 CP.

Prezentarea noului Logan 2 a fost amanata pentru 2013, constructorul de la Mioveni inversand, astfel, calendarul lansarilor. Debutul comercial al noului Sandero va avea loc pana la finele acestui an, iar preturile vor ramane, in mare parte, neschimbate.

Sursa foto: worldscoop.forumpro.fr

Adaugă un comentariu