Exclusive BMW xDrive Experience – Cu drag, pentru Seria 5

12 oraşe, 13 locaţii, 14 dealeri, aproximativ 50 de zile de prezentări și circa 2.000 de participanți. Așa arată Exclusive BMW xDrive Experience, un eveniment dedicat lansării noii generații BMW Seria 5 în România. Pe piața locală, cel mai accesibil Seria 5 poartă numele de 520d și are un preț de pornire de 49.500 de euro cu TVA.

„Experienţa de condus este cel mai puternic argument de vânzare BMW. Sloganul «Plăcerea de a conduce» este cu adevărat definitoriu pentru marcă. De aceea, acesta este cel de-al 10-lea an consecutiv când organizăm un eveniment de condus de amploare’, explică Nina Brătfălean, marketing manager BMW Group România.

Așa cum vă spuneam mai sus, evenimentul marchează debutul noii generații Seria 5 pe piața din România, dar este gândit și pentru a continua promovarea gamei X și a sistemului de tracțiune integrală xDrive. Pentru a avea o idee clară, vă spunem că 3 din 5 modele vândute sunt un BMW X, iar 4 din 5 modele sunt echipate cu sistemul xDrive. Evenimentul Exclusive BMW xDrive Experience include atât sesiuni de conducere cu noua generație BMW Seria 5, dar și experiențe în off-road cu modelele din gama X.

Exclusive BMW xDrive Experience – Video off-road

Adaugă un comentariu