Noua imagine a ajuns in Romania

Hyundai Elantra facelift este disponibil in reteaua de distributie Hyundai Auto Romania incepand din primavara anului curent. Acest model poarta amprenta liniei de design specifica Hyundai, „fluidic sculpture’.

In Romania, Hyundai Elantra facelift este disponibil cu motorizare pe benzina, Gamma 1.6 litri MPi D-CVVT, compatibila Euro V. Propulsorul este echipat cu distributie variabila D-CVVT si livreaza o putere de 132 CP. De asemenea, posesorii acestui model Elantra au posibilitatea de a opta intre transmisia automata si cea manuala, ambele dotate cu sase trepte de viteza.

Noul model se diferentiaza de generatia anterioara in materie de design, printr-o grila reconstruita, proiectoare de ceata, bara de protectie fata, dar si prin remodelarea partii din spate. Desi ampatamentul modelului Elantra a ramas neschimbat, masurand 2700 mm, dimensiunile noii versiuni au fost adaptate pentru a genera mai mult spatiu, atat pentru pasageri, cat si pentru bagaje (mai lung cu 20 mm).

In Romania, clientii pot opta pentru doua variante de echipare, ce asigura confort si siguranta. In interior, Elanta facelift dispune de o serie de imbunatatiri, care redefinesc experienta de condus. Noul sistem optional de afisare Supervision Cluster, tip LED, care masoara 3,8 inch prezinta o varietate de informatii la o claritate de inalta rezolutie. In plus, clientii pot beneficia de un sistem audio cu un afisaj de 4,3 inch.

Pentru o mai buna iluminare, Hyundai ofera un sistem de lumini de zi cu tehnologie LED, dar si proiectoare de ceata. Noua forma alungita a farurilor evidentiaza caracterul dinamic al sedanului compact.

Elantra facelift este disponibil in reteaua de distributie autorizata Hyundai Auto Romania, cu preturi incepand de la 14.016 euro cu TVA inclus (12.516 euro prin Programul de Innoire a Parcului Auto National 2014). Echiparea superioara Highway Heat+ costa 15.318 euro cu TVA (13.818 euro cu tichet Rabla), in timp ce versiunea cu transmisie automata costa 17.364 de euro cu TVA (15.864 de euro prin programul Rabla).

Adaugă un comentariu