Video șocant: O femeie a fost strivită INTENȚIONAT între două mașini

O femeie în vârstă de peste 40 de ani a fost accidentată grav duminică seara, fiind prinsă între două mașini. Martorii susțin că șoferul responsabil pentru coliziune a accelerat intenționat înspre victimă.

Scenă de coșmar, în Londra! Șoferul unui Range Rover Evoque a lovit în plin o femeie, lipind-o și strivind-o de un Mercedes negru, vehicul care la rândul lui a fost împins într-un autobuz supraetajat plin cu călători. S-a întâmplat duminică seara, la câțiva metri distanță de Palatul Buckingham.

În vreme ce unii trecători au ajutat la eliberarea femeii dintre vehicule, alții au filmat scena și au publicat-o online.

 

Citește și:

O șoferiță acuză: Am plătit pentru 50 litri de benzină, deși rezervorul mașinii are doar 45

Țeapă pe autostradă! Cum îi păcălesc hoții pe șoferi, în drum spre Constanța

 

Imediat după ce mașinile au fost despărțite, victima s-a prăbușit pe șosea. A fost transportată de urgență la spital și va supraviețui. Cu toate acestea, medicii se tem că leziunile o vor afecta tot restul vieții.

În vârstă de 23 de ani, șoferul acelui Range Rover Evoque a fost scos cu forța din mașină, fiind extrem de agresiv față de polițiști. Aceștia au fost nevoiți să-i aplice electroșocuri pentru a-l putea aresta.

Oamenii legii suspectează că gestul său nu a fost unul accidental. O anchetă urmează să stabilească dacă este într-adevăr vorba despre tentativă de omor.

Sursa: The Sun

Adaugă un comentariu