Ferrari 488 GTB by Novitec: întotdeauna se poate mai mult!

Dacă ai deja un Ferrari 488 GTB e greu de crezut că poți să dorești mai mult de la el. Și totuși există clienți care apelează la tunerul Novitec pentru a obține performanțe superioare mașinilor de serie.

Ferrari GTB preparat de Novitec poartă denumirea de N-Largo și kit-urile dezvoltate de tuner pot fi aplicate și pe versiunea Spider. Pentru motor Novitec a dezvoltat două unități de control care se montează plug-and-play și modifică parametrii din sistemul electronic. Ferrari-ul 488GTB a primit și o evacuare custom pentru a optimiza performanțele motorului.

Astfel, prin cele două intervenții menționate mai sus, Novitec susține că aduce în plus 102 CP. Avem astfel un total de 772 CP care se pot atinge la 7950rpm și un cuplu de 892 Nm pentru Ferrari 488 GTB preparat de Novitec.

NOILE MAȘINI ALE POLIȚIEI de 50 de milioane de euro! Uite ce pot cumpăra! FOTO

Ce mașină conduce Cosmin Contra, noul selecționer al României

Un șofer a îndrăznit' să-i dea flash-uri unui taximetrist! Ce a urmat a speriat pe toată lumea! | VIDEO

Toți șoferii trebuie să știe asta! Cum se conduce corect o mașină!

Dacia Duster – primele poze cu interiorul!

Cu aceste îmbunătățiri ale motorului Ferrari 488 GTB N-Largo accelerează de la 0 la 100 km/h în 2.6 secunde și poate atinge o viteză maximă de 312 km/h.

Novitec a mai operat o serie de modificări estetice menite să asigure performanțe aerodinamice sporite și o mai bună ventilare a sistemului de frânare.

Adaugă un comentariu