I-ar sta mai bine lui Ferrari 812 Superfast cu motorul amplasat central? (VIDEO)

Lumea s-a întrebat cum i-ar sta lui Aventador cu motorul în față. Apoi s-a întrebat, firește, cum ar arăta 812 Superfast cu motorul amplasat central. Iată!

Citește și:

Coronavirus: vom putea să plecăm cu mașina după 15 mai din oraș spre mare sau munte?

Când ne uităm la mașinile lansate, le luăm ca atare — adică le considerăm perfecte așa cum le-au gândit designerii — în special dacă mașinile în cauză sunt creații ale producătorilor de fantezii pe roți, cum ar fi Lamborghini sau Ferrari.

Ilustratorii sau designerii grafici care se ocupă cu randările de obicei ne ajută să ne imaginăm mai ușor (și mai bine) o versiune programată a unui model deja existent — cum ar fi un BMW M4, sau un Volkswagen Golf R etc. Însă tipul de la SketchMonkey merge și mai departe și răspunde solicitărilor urmăritorilor săi, indiferent cât de îndrăznețe ar fi acestea.

Astfel, săptămâna trecută am văzut pentru prima dată cum ar fi arătat Aventador dacă Lamborghini l-ar fi creat ca un super-GT cu motorul în față. Am admirat lucrătura, dar am ajuns la concluzia că îi stă mai bine așa cum e acum.

După acel experiment, graficianul a primit o mulțime de comentarii privind Ferrari 812 Superfast — anume cum ar arăta dacă ar avea motorul dispus central?

Aici a fost, să zicem, mai simplu, pentru că spre deosebire de Lamborghini, Ferrari are în gamă și modele cu motor central. Din nou, lucrătura este foarte bine făcută (conform standardelor noastre) însă concluzia finală este: 812 Superfast este bine așa cum este. Voi ce părere aveți?

Adaugă un comentariu