Ferrari dă în judecată un client, din cauza pozelor lui de pe Instagram. Cum și-a fotografiat mașina

Proprietarul unui Ferrari 812 Superfast a primit o scrisoare surprinzătoare din partea constructorului auto, în care i se aduce la cunoștință că va fi dat în judecată. De vină este una dintre fotografiile postate de client pe Instagram, în care își etalează propria mașină.

Designerul de modă german Philipp Plein, mândrul proprietar al unui Ferrari 812 Superfast, s-a trezit cu un mesaj inedit în cutia poștală. Constructorul auto italian îi solicită acestuia să șteargă de pe profilul său de Instagram o anumită fotografie și să nu se mai folosească niciodată de  brand în scopuri comerciale.

Fotografia respectivă prezintă o pereche de încălțări marca Philipp Plein, așezată pe luneta autoturismului Ferrari 812 Superfast. Ceea ce i-a deranjat pe oficialii producătorului auto este faptul că neamțul profită de căluțul cabrat pentru a-și promova propriile creații vestimentare.

 

Citește și:

EXCLUSIV! L-am prins în teste! Iată noul SUV coupe de la Dacia!

 

Mai mult decât atât, colecția personală de supercaruri a lui Plein figurează în numeroase alte poze și clipuri video, în care femei îmbrăcate în costum de baie dansează lasciv pe lângă mașini.

Mărcile înregistrare și modelele auto ale Ferrari sunt asociate în fotografiile dvs. cu un stil de viață în total dezacord cu percepția asupra brandului Ferrari, prin interpreți care fac insinuări de natură sexuală și prin utilizarea mașinilor Ferrari drept recuzită într-o manieră de prost-gust’, se arată în scrisoarea redactată de constructorul din Maranello.

Acest comportament afectează negativ reputația brandurilor Ferrari și le produce pagube materiale. Conexiunea nedezirabilă dintre mărcile înregistrare Ferrari și pantofii marca Philipp Plein (și modul discutabil în care sunt promovați) îi afectează negativ pe titularii licențelor Ferrari, care au dreptul exclusiv de a folosi mărcile înregistrate Ferrari pentru a produce și a promova încălțăminte marca Ferrari‘.

Răspunsul antreprenorului nu a întârziat, acesta ironizând mesajul avocaților și declarându-se revoltat de tupeul lor: „Astăzi am primit o scrisoare de dragoste din partea avocaților Ferrari, care îmi cer să șterg o poză cu MAȘINA MEA PERSONALĂ și PANTOFII MEI PERSONALI! Imediat! Nici nu pot exprima în cuvinte cât de dezamăgit și dezgustat sunt în legătură cu această declarație nedreaptă și total neadecvată împotriva mea…

 

Citește și:

O șoferiță acuză: Am plătit pentru 50 litri de benzină, deși rezervorul mașinii are doar 45

Țeapă pe autostradă! Cum îi păcălesc hoții pe șoferi, în drum spre Constanța

 

Evident, iubesc mașinile, mai ales modelele Ferrari! Mi-am cumpărat primul Ferrari în urmă cu 10 ani, iar recent i-am oferit mamei mele un Ferrari drept cadou cu ocazia zilei ei de naștere! Mi se pare absolut ridicol ca un client fidel să primească o asemenea scrisoare din partea unei companii ca Ferrari!

Dedic acest mesaj directorului general Louis Carey Camilleri! Dacă veți continua să vă tratați clienții loiali cu astfel de mesaje de la avocații voștri, veți pierde sprijinul multor fani Ferrari!‘, scrie Philipp Plein pe Instagram.

Merită precizat faptul că Plein nu a șters fotografia respectivă.

View this post on Instagram

50 shades of ? ? ?

A post shared by Philipp Plein (@philippplein) on

View this post on Instagram

GOT A LOVE LETTER ? TODAY FROM THE LAWYERS OF FERRARI ? asking me to delete the picture OF MY PERSONAL CAR WITH MY PERSONAL SHOES ? ON IT !!!!! I cant even put in words how disappointed and disgusted I am about this unfair and totally inappropriate claim against me personally……obviously I love cars and ESPECIALLY FERRARI !!!! I bought my first FERRARI 10 years ago and recently I bought a Ferrari for my mother as her birthday gift !!!! I think it is absolutely ridiculous as a good client to receive such a letter from a company like FERRARI !!! This message goes out to the CEO Louis Carey Camilleri of FERRARI !! If you want to continue treating your loyal clients with such letters from your lawyers you will lose the support from many FERRARI FANS ! ? @scuderiaferrari

A post shared by Philipp Plein (@philippplein) on

 

Sursa foto: instagram.com/philippplein

  Paul says:

  Ferrari deja exagereaza cu astfel de aberatii.
  E masina omului si face ce vrea cu ea…poate sa ii fea si foc daca vrea
  Atata se mai afirma si brandul asta de zici ca ei vand 100 de autoturisme pe zi

  lola says:

  Big storm in a glass of water.Se ceartă de la o tinichea de lux.Eu aș fi fumat un carpați fără, picior peste picior cu dosu’nfipt în capota motorului.Dealtfel am văzut un Testarosa (țeastăroșie)cu 15 km/h în Viena, atent la toate gurile de canal, fast al draq.Îl înjurau toți volkswagenarii.Italieni fanfaroni.

Adaugă un comentariu