Ferrari Sergio – A fost livrat primul exemplar al versiunii de serie

In urma cu un an, in cadrul Salonului Auto de la Geneva, Ferrari a prezentat conceptul Pininfarina Sergio, un prototip dezvoltat pentru a-l celebra pe omul care a dat o forma brand-ului italian.

Astazi, oficialii din Maranello ne anunta ca primul exemplar al versiunii de serie dezvoltat pe baza lui Sergio Concept a fost deja livrat.

Ferrari Sergio va fi produs in doar sase exemplare si a putut fi achizitionat doar de clientii fideli ai italienilor. La nivel estetic, modelul din Maranello integreaza o parte frontala unica, jante speciale plus un difuzor de aer impresionant.

Citeste si: Ferrari FXX K – Versiunea de circuit a lui LaFerrari

De asemenea, capota motorului a fost modificata, iar la interior, elementele sunt aceleasi cu cele regasite pe 458 Spider, model din care a deriva si Ferrari Sergio. Tot la interior, gasim un volan special, logo-ul “Sergio” a fost asezat la loc de cinste pe bord, iar scaune sport sunt imbracate in piele Alcantara si textil.

Sub capota, Ferrari Sergio integreaza motorul V8 de 4,5 litri capabil sa ofere 605 CP. Pentru moment, acestea sunt singurele informatii cu privire la performantele oferite de noul Sergio.

Vezi si: Distrugerea unui Ferrari 458 Italia sau razbunarea nevestei inselate

Adaugă un comentariu