Un angajat a parcat TIR-ul de muncă pe Ferrari-ul șefului său. De la ce a pornit totul

Un Ferrari care stătea liniștit în parcare și-a găsit sfârșitul sub câteva tone serioase de TIR Volvo, în urma gestului unui angajat răzbunător.

Citește și:

Coronavirus: vom putea să plecăm cu mașina după 15 mai din oraș spre mare sau munte?

Această imagine cu un Ferrari GTC4Lusso turtit de un TIR Volvo a apărut pentru prima dată pe Reddit, cu explicația: „Șeful unei companii a hotărât să nu își mai plătească angajații, așa că unul dintre ei a parcat TIR-ul pe Ferrari-ul șefului și l-a lăsat acolo’.

Sună ca un scenariu satisfăcător: șeful cu Ferrari este un nesimțit, iar unul dintre angajați îl servește cu câteva tone de dreptate. Și, cu toate că există — din păcate — mulți șefi ai companiilor de transport care își exploatează șoferii peste limita rezonabilului, în acest caz lucrurile au stat diferit.

Conform informațiilor obținute de Carscoops, șoferul de TIR implicat în acest incident era angajat de doar patru zile la această companie și făcuse doar un transport, o performanță inferioară celor așteptate de către conducere. Mai mult, șoferul ar fi fost nervos că a primit pe mână un camion din 2019 și și-ar fi dorit unul din 2020.

Un șofer răzbunător a urcat TIR-ul pe Ferrari-ul șefului său

Decizia — transparentă, cu martori, și compensată corespunzător — de a pune capăt colaborării l-ar fi înfuriat pe șofer, care a întrebat șeful dacă Ferrari-ul de afară este al său. După ce a primit confirmarea, acesta ar fi zis „Acum o să vezi ce se întâmplă când te pui cu mine.’

Conform surselor citate, șoferul a fugit afară, a urcat în primul TIR pe care l-a văzut (dar nu acela pe care îl conducea el) și s-a bușit în Ferrari-ul GTC4Lusso din parcare. Apoi a continuat să înainteze până când s-a urcat pe el.

Acesta este unul dintre cazurile în care nu am vrea să deliberăm în vreun fel, pentru că ambele povești par forțate. Nu imposibile, dar parcă greu de crezut.

Cert este că un Ferrari GTC4Lusso nu va mai fi niciodată la fel, asta dacă se va putea salva.

Adaugă un comentariu