Fete filmate în trafic pe jumătate ieșite din mașină, amendate de polițiști (Video)

Trei fete din Constanța, filmate în trafic pe jumătate ieșite din mașină, au fost identificate și sancționate de polițiștii rutieri. Fetele sărbătoreau terminarea liceului în stil american, dar s-au expus unui posibil accident în trafic, au apreciat polițiștii.

Ce ai voie să-i ceri polițistului? ACUM E TOTUL CLAR!

Cum se fură la pompele din România când angajatul benzinăriei îi spune șoferului: Pot să vă ajut?’

Imaginile cu fetele petrecărețe au devenit virale pe rețelele sociale, și așa au ajuns la ele și oamenii legii, care le-au întocmit în numai câteva ore procesele-verbale de sancționare.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier  s-au autosesizat cu privire la imaginile care au apărut în spațiul public – tinerii absolvenţi care s-au urcat pe portierele maşinilor -astfel cinci tineri au fost sancționați contravențional la regimul rutier, au precizat pentru replicaonline.ro polițiștii de la Serviciul Rutier Constanța.

Cum se vede viața de la BORDUL UNUI TANC? Află acum!

Astfel, nu numai cele trei fete ieșite pe jumătate din mașină -două atârnate de portieră și una ieșită prin trapă- au primit amenzi, ci și șoferul și un alt ocupant al mașinii. Cuantumul amenzilor contravenționale a ajuns la 1160 de lei. Tinerii teribiliști au fost filmați pe străzile din Constanța, marți, într-o explozie de exuberanță, punându-se însă grav în pericol.

Adaugă un comentariu

Articole similare