Ford Ecosport, SUV-ul care se va produce la Craiova, va fi prezentat săptămâna viitoare

Ford Ecosport, al doilea model care va fi produs în fabrica de la Craiova, va fi prezentat în premieră mondială săptămâna viitoare, înaintea Salonului Auto de la Los Angeles.

Anunțul a fost făcut de artistul rap DJ Khaled într-o postare pe Snapchat. „Luni voi prezenta Ford Ecosport, a spus artistul într-un scurt videoclip. „Va fi premiera mondială a noului Ford Ecosport.

Informația a fost confirmată oficial aseară târziu de un purtător de cuvânt al Ford, fără să ofere mai multe detalii despre data la care acesta va putea fi comandat de către clienții americani. Ford Ecosport a fost până acum produs în India și comercializat inclusiv în Europa, dar nu a fost disponibil pe piața americană. Fostul CEO Ford, Alan Mulally declarase anterior că SUV-ul de clasă mică va fi introdus, la un moment dat, și în Statele Unite.

Citește și Ford Ecosport: Cum va arăta SUV-ul produs la Craiova?

Nu se cunoaște încă unde va fi produsă versiunea americană a lui Ecosport. Aceasta nu va fi însă mult diferită de cea europeană, dacă este să considerăm tendința de globalizare a modelelor Ford. Pentru europeni, cel mai probabil premiera va fi în toamna anului viitor, tot atunci fiind prevăzută și intrarea în producție, la Craiova, a viitorului Ecosport.

via | autonews.com

Adaugă un comentariu