Ford investește 2,6 milioane de euro în 2015 prin programul Driving Skills for Life

Ford va investi în 2015 2,6 milioane de euro pentru a instrui alți 5.000 de tineri șoferi din Europa, mărind programul Ford Driving Skills for Life (DSFL). Mai mult decât atât, în 2015, proiectul Ford va fi extins în 11 țări.

Conform unui raport, în Europa, accidentele de mașină sunt cauza principală a decesului la tinerii cu vârste între 18 și 24 de ani. Programul Ford Driving Skills for Life oferă instruire practică, gratuită, fiind organizat în 4 sesiuni: recunoașterea pericolelor din trafic, manevrarea autovehiculului, managementul vitezei și factorii de distragere a atenției la volan.

Până în prezent, prin programul Driving Skills for Life, Ford a instruit peste 6.100 de tineri șoferi din Belgia, Franța, Germania, Italia, România, Rusia, Spania și Marea Britanie.

Din 2013 și până în prezent, Ford Europa a alocat 6,7 milioane de euro în programul Ford DSFL, iar în 2015 Ovalul Albastru va oferi instruire gratuită în Danemarca, Olanda, Turcia, Belgia, Franţa, Germania, Italia, România, Rusia, Spania şi Marea Britanie.