Ford Romania a prezentat calendarul de productie aferent lunii septembrie

La finalul lunii trecute, uzina Ford de la Craiova si-a inchis portile pentru vacanta de vara. In tot acest timp, muncitorii din departamentul de mentenanta s-au ocupat de reviziile liniilor de productie ale uzinei.

Pe 19 august, am revenit si am spus ca Ford a reluat productia de la uzina din Craiova, insa nu exista un program concret. Astazi, oficialii Ford Romania au sosit cu o declaratie care clarifica calendarul de productie aferent lunii septembrie.

Volatilitatea pietei auto europene care continua sa isi revina dupa criza economica, precum si diversificarea in ansamblu a segmentului B, au avut impact asupra vanzarilor modelului nostru B-MAX”, a declarat Ana Maria Timis, purtator de cuvant Ford Romania.

 “In acest context, Ford Romania continua sa isi adapteze volumul de productie la fabrica din Craiova, si planifica pentru luna septembrie 9 zile fara productie in Sectia de Operatiuni Vehicule si 9 zile fara productie in Sectia de Motoare.Vom continua sa monitorizam piata si sa ajustam volumele de productie in functie de cererea existenta”, a completat Ana Maria Timis.

Adaugă un comentariu