Ce se poate întâmpla dacă frânezi în fața unui camion?

Din păcate, fenomenul inexplicabil de “brake check” s-a propagat în întreaga lume, iar agresivitatea șoferilor în trafic nu cunoaște margini. Însă, acest șofer a dorit cu disperare să arate că dispune de puțină materie cenușie chiar în fața unui TIR.

În clipul intitulat Instant karma' putem observa un șofer de camion care își vede liniștit de drum. Efectuează o depășire, iar viteza lui trece cu puțin de limita legală de 90 km/h.

Însă, șoferul unui autoturism care circula în spatele acestuia, a fost deosebit de iritat de devansarea camionagiului, așa că a decis să-l pedepsească pentru manevra' de mai devreme.

Conducătorul camionului a realizat rapid că șoferul autoturismului are de gând să-i joace feste, așa că îl atenționează cu faza lungă a farurilor. Acest gest l-a iritat și mai tare pe șoferul mașinii, care a frânat brusc.

Chiar dacă șoferul de TIR l-a evitat preț de câteva secunde, conducătorul autoturismului nu s-a lăsat și a frânat și mai tare. Din păcate, masa mare a camionului nu a mai fi putut gestionată cu succes, iar cele două vehicule s-au accidentat.

Aparent, conducătorului a fost atât de șocat de accident, încât a tras dreapta de volan și a izbit cu putere un marcaj rutier care indica un drum închis.

Să spunem că șoferul mașinii a primit ceea ce trebuie, din punct de vedere al audienței generale, dar acest comportament rutier nu poate fi acceptat pentru niciunul din cei doi șoferi. Așa cum s-a dovedit și în cazul controversat al vatmanului care a lovit intenționat un autoturism marca BMW.

Adaugă un comentariu