Frankfurt – VW Golf Sportsvan

Sportsvan este un monovolum compact derivat din Golf, care practic inlocuieste vechiul Golf Plus. Acesta este pentru moment prezentat sub forma de concept, insa este foarte aproape de forma finala pe care o vom vedea in productia de serie la mijlocul anului viitor.

Asa cum era de asteptat, Sportsvan exceleaza la capitolul spatiu interior, spatii de depozitare si volum de incarcare pentru bagaje (pana la 1.500 de litri). Bancheta spate culiseaza inainte-inapoi cu 180 mm pentru a optimiza spatiu necesar pentru pasagerii spate sau bagaje. Dotarea de serie se anunta a fi foarte bogata (aer conditionat, sapte airbag-uri, ecran tactil de 5 inci, frana electrica, portbagaj cu podea variabila, s.a.), la fel ca si multitudinea de sisteme de asistenta ce vor fi disponibile in serie sau optional.

Sportsvan va fi disponibil cu sase motorizari, cu puteri cuprinse intre 85 CP si 150 CP, toate cu sistem start&stop standard si norma de poluare Euro 6. Noul 1.6 TDI de 110 CP va avea un consum mediu de numai 3,7 l/100 km.

Adaugă un comentariu