George Vintilă s-a întors din nou pe ecrane, iar de data asta are o emisiune LIVE pe internet

George Vintilă, cunoscutul om de radio și de televiziune, se întoarce pe ecranele smartphone-urilor, tabletelor, laptopurilor și calculatoarelor. De data asta, nu mai e la TV și nici vocea transmisă prin undele radio, ci este prezentatorul unei emisiuni live săptămânale, pe NOIZZ.ro.

„Brunch Bunch’ este numele, iar emisiunea are loc în fiecare joi, de la 12:00 la 13:00. Bogdan Alexandrescu – sau Chef Dexter, așa cum îl cunoaște toată lumea –, bucătar și finalist MasterChef România, este și el parte din formatul pe care îl găzduiește Ringier România, în calitate de co-prezentator. Emisiunea marchează puntea de trecere a lui Vintilă din offline către mediul digital, dar și extinderea portofoliului de producții video NOIZZ.ro.

„Brunch Bunch’ este o emisiune care lasă accentul să cadă pe relaxare și adaptare la tot ceea ce e nou. Fie că e vorba despre invitați din domenii precum cinematografie, IT, arte plastice, antreprenori, muzicieni, ori se abordează subiecte ca sneakerși, streetwear, sporturi urbane, graffiti sau cea mai bună pizzerie din oraș – totul se face într-o notă degajată și cool.

Un segment important al emisiunii îl constituie cel dedicat artiștilor locali: muzicieni care vor cânta live, graficieni care vor desena sau antreprenori care vor explica cum o pasiune se poate transforma într-un business de succes, dacă depui suficiente eforturi și ai o abordare smart.

Cultura urbană și toate subculturile care o compun sunt chintesența producției. Produsul finit este în concordanță cu personalitatea efervescentă a lui George Vintilă și în linie cu precizia chirurgicală a lui Bogdan Alexandrescu, în consecință rezultatul nu poate fi altfel decât inovator, creativ și profund relevant pentru industrie.

Adaugă un comentariu

Articole similare