Germania vrea să facă gratuit transportul public pentru a reduce emisiile

Germania vrea să facă gratuit transportul public pentru a reduce emisiile de poluanți în atmosferă, pe măsură ce Berlinul se chinuie să îndeplinească țintele impuse de Uniunea Europeană astfel încât să evite o serie de amenzi mari.

Ce a văzut un fermier pe terenul său în urma unei plimbări cu mașina. Nu mi-a venit să cred!’

INCREDIBIL! A făcut accident la 981 km/h și a supraviețuit!

Cum arătau RECLAMELE PECO ÎN COMUNISM!

Mișcarea vine după devastatorul scandal al emisiilor ‘Dieselgate‘, pornit de la grupul Volkswagen.  Acesta a recunoscut în 2015 că trișa la testele de emisii cu ajutorul unui soft. Astfel, emisiile sale de noxe și dioxid de carbon sunt mult mai mari.

IMAGINI UIMITOARE! Cum arată drumul TRANSFĂGĂRĂȘAN acum!

În afară de marca Volkswagen, în scandal au fost prinse și mărcile Audi, Seat, Skoda, Porsche, toate deținute de către Volkswagen. În total, grupul a plătit în SUA amenzi și despăgubiri de peste 20 de miliarde de dolari, pe când în Europa nu a plătit nimic. În total, Volkswagen a vândut 11 milioane de mașini cu emisii peste limită.

Germania, alături de Spania, Franța și Italia au trecut deja de termenul-limită de 30 ianuarie până la care trebuiau să trimită Comisiei Europene planurile pentru reducerea emisiilor de oxizi de azot și particule fine din atmosferă.

Sursa: libertatea.ro

Adaugă un comentariu