Haos pe drumurile din România! Accident după accident în acest week-end

Val de accidente rutiere au avut loc în România, week-endul trecut. În mai multe judeţe din Moldova şi în Transilvania a nins încă de sâmbătă seara, iar zăpada și poleiul care s-au depus pe şosele au creat şi incidente grave.

 

În Prahova, pe DN1 la Azuga, un autoturism a derapat într-o curbă și a ieșit în decor. În urma accidentului o persoană a fost rănită.

Pe DN 11 Tîrgu Secuiec – Oneşti au avut loc mai multe accidente rutiere “soldate cu vătămări corporale şi cu pagube materiale”.

Un şofer de 25 de ani a intrat într-o depăşire în județul Botoșani, iar din cauza zăpezii de pe şosea, a lovit o maşină. În urma coliziunii, un bărbat de 55 de ani a ajuns la spital.

ACCIDENTUL care împarte ŢARA în două: a primit 19 ani puşcărie! E corect?

Un rus, un flex, două maşini. Ce se poate întâmplă rău?

Un alt grav accident rutier a fost înregistrat, în apropierea localității Căldărușanca din județul Buzău. Două autoturisme s-au lovit frontal, iar cinci dintre ocupanți au fost răniți.

Tot pe E85, la ieșirea din Urziceni spre Buzău, un autoturism în care erau 4 persoane s-a răsturnat după ce a derapat. Nimeni nu a fost grav rănit.

Ce mașini au trecut prin mâna lui Victor Ponta

De ce polițiștii pun mâna pe mașină când vă opresc în trafic?

Un alt accident s-a petrecut la ieșirea din Urziceni spre Buzău, pe DN2 (E85), în urma căruia au rezultat trei victime, dintre care una a rămas încarcerată, fiind în stare foarte gravă. Victimele au fost preluate una de SMURD și transportată la Spitalul din Urziceni.

Un alt accident a avut loc în jurul orei 17.00, la Movilița, județul Ialomița în care au fost implicate două autoturisme. În urma accidentului au rezultat două victime, niciuna nefiind în stare gravă.

 

Foto: obiectiv.net

Adaugă un comentariu