Hyundai i30 primește o restilizare discretă și motoare noi

Hyundai i30 primește motoare noi și o mică restilizare începând cu toamna anului 2018.

Producătorul a aplicat schimbările în toată gama i30, adică de la hatchback-ul cu cinci uși și i30 Wagon, până la i30 Fastback și i30 N. Toate motorizările din ofertă au fost adaptate la norma Euro 6d-Temp, iar odată cu această actualizare a sosit și un filtru de particule pentru fiecare motor alimentat cu benzină din gama i30.

Citește și:

Proiect la Primăria Capitalei: O zi fără mașini în București

Video: Vezi cum dispare un pod afectat de inundații

Volkswagen: Jumătate dintre modelele importante au omologare WLTP

Autostrăzi cu taxă în România: Cât va costa să mergi 100 de kilometri?

Lada Vision 4×4: Cum arată un SUV de clasă mică de la ruși!

 

Gama Hyundai i30 se bucură de noua linie de motoare Smartstream, de 1.6 litri, care reprezintă diesel-uri echipate cu sistem de tratare a gazelor arse. Acest sistem folosește soluția cunoscută sub denumirea comercială AdBlue, respectiv amestecul de uree și apă menit să ajute la reducția de emisii de oxizi de azot. În același scop, toate motoarele alimentate cu benzină au filtre de particule, după cum ați putut citi mai sus.

Motorul 1.6 diesel de la Hyundai, numit Smartstream, dezvoltă 96, 116 sau 136 CP. În funcție de varianta aleasă, consumul mixt calculat conform NEDC variază între 3.8 și 4.4 litri la sută. Variantele mai puternice ale acestei motorizări sunt oferite și cu o transmisie cu șapte trepte și două ambreiaje, pe când altele sunt disponibile doar cu o manuală cu șase trepte.

Din punct de vedere stilistic, i30 are acum o nouă bară de protecție față pentru hatchback-ul cu cinci uși și pentru Wagon. Practic, ambele au preluat bara față de la Hyundai i30 Fastback. Acesta din urmă nu a primit o altă schimbare, ci doar a dat tonul modificărilor stilistice din această gamă. Clienții pot acum să aleagă culorile Olivine Grey și Stellar Blue pentru i30 Wagon și pentru hatchback-ul cu cinci uși.

La interior, clienții se pot bucura de o unitate multimedia cu ecran tactil care are o diagonală de opt inchi. Sistemul suportă Apple CarPlay și Android Auto, cu toate funcțiile acestora.

Adaugă un comentariu