Iată de ce să nu te mai plimbi cu mașina după ce ai vândut-o

Care ar fi cel mai trist lucru care s-ar putea întâmpla după ce îți vinzi mașina? Să te trezești cu o amendă în plic ce îi aparține noului proprietar sau să descoperi că ai primit bani falși, nu?

Ei bine, pe cât de nefericite sunt cele două situații descrise mai sus, mai există o situație: la scurtă vreme după ce vânzătorul și cumpărătorul au ajuns la un acord, vânzătorul face accident. Și acest lucru este o posibilitate mai ales în situația în care mașina este vândută la licitație pe internet și proprietarul încă mai are mașina și cheile până când sosește platforma pentru transportul vehiculului proaspăt vândut.

Ghid: ce trebuie să faci după ce tocmai ți-ai cumpărat o mașină Second-Hand?

Proprietarul unui Acura Integra Type R din 1998, un model devenit rar și care a ajuns la cote impresionante în ceea ce privește valoarea de revânzare, și-a pus mașina la vânzare pe un celebru portal din Statele Unite ale Americii. Licitația s-a oprit la 51.000 de dolari, deci tot ce trebuia să facă era să aștepte ca să ajungă în fața casei sale platforma care să îi ducă mașina noului proprietar.

Aparent, vânzătorul a prins brusc drag de mașina căreia tocmai îi găsise un cumpărător și a decis să mai facă o ultimă plimbare 'de adio'. Din nefericire pentru toate părțile implicate, vehiculul a fost implicat într-un accident chiar în seara în care s-a încheiat licitația pentru el.

Lecție pentru samsari: așa se vinde o mașină second hand în România!

În urma impactului au fost avariate atât partea frontală a vehiculului, cât și posteriorul, iar avariile sunt prezente și pe una dintre portiere și pe aripile față și spate. Modelul Acura Integra Type R a ajuns să fie tractat de la locul accidentului. Potrivit raportului online ce vizează seria de șasiu a mașinii, și airbag-urile au fost declanșate, lucru care se vede și într-o fotografie postată pe Instagram de câștigătorul licitației.

Situația s-a încheiat cu încă un Acura Integra Type R care nu va mai fi la fel cum era când părăsise fabrica, un cumpărător care și-a primit avansul înapoi și e din nou în căutarea unei mașini și cu un vânzător care a rămas cu o mașină avariată.

Așadar, dacă există o învățătură pe care o putem trage din această știre, aceea ar fi să nu vă mai conduceți mașina după ce v-ați înțeles la un preț cu un cumpărător și acesta urmează să vină să vă plătească. Simplu, nu? Trebuie doar să reziști tentației de a face o 'tură de adio'.

Auto Germania – Cum aduci o mașină second-hand din Germania pe platformă?

 

Adaugă un comentariu