(P) Încă nu ai mașină?

Până la urmă, la asta folosește economia bazată pe sistemul pieței libere: cei care pot găsi și implementa soluții, vor câștiga. Sunt scumpe mașinile, chiar și cele second-hand? E complicată birocrația de vânzare-cumpărare? Te stresează necesitățile de service tehnic ale mașinii? Instrumentul cu care reduci la insignifianță acest gen de inconveniente s-a inventat, funcționează și se cheamă leasing operațional. Spotawheel știe cum se face!

Dincolo de nivelurile de speriat la care au urcat prețurile automobilelor în ultimul an, să nu pierdem din vedere că achiziționarea unui vehicul presupune în România procesarea a trei rânduri de acte: fiscale (la Administrația Finaciară locală), tehnice (la filiala locală a Registrului Auto Român) și de înmatriculare (la biroul de înmatriculări a filialie locale a Poliției) – totul elegant, frumos, cu stat la cozi, adeverințe, formulare și ștampile cu forme și culori dintre cele mai inedite, plus costurile asigurărilor mai mult sau mai puțin obligatorii. Nu-i suficient ca să ți se „taie elanul’, asta pe lângă efortul financiar presupus de alocarea unor resurse pe măsura prețului automobilului dorit (eventual un credit, ceva – alte adeverințe, giranți, aprobări, etc.)? Dacă elanul mai mișcă, atunci încearcă și sigur vei mai avea și niște surprize românești pe parcurs (program redus, personal lipsă, ghișee sub asediu, etc.)…

Toate acestea dispar din sfera preocupărilor implicate de aducerea unui automobil pe lângă casa omului atunci când este abordată calea leasingului în locul achiziționării. Leasingul oferă posibilitatea de a conduce un vehicul pentru un rulaj și un interval de timp prestabilite. Din punct de vedere economic și juridic, leasingul auto este similar cu închirierea unui apartament în locul cumpărării acestuia. În această situație, compeniile de leasing sunt cele care preiau atât birocrația legată direct de automobil, cât și acoprirea costurilor tehnice de diverse feluri (în fond, în acte compania de leasing va figura ca posesor al automobilului).

Opțiunea leasingului te pune, pe scurt, în fața următoarei situații: consimți la termenii contractuali, semnezi, te urci în mașina aleasă și pleci unde vrei. Avans nu prea se cere, iar suma lunară trecută în contractul de leasing este tot ceea ce ai de achitat. Și în leasing apar diferențe de costuri și de condiții contractuale, în funcție de modul de lucru al companiilor de profil.

Spotawheel pune la dispoziția românilor cel mai flexibil leasing operațional pentru mașini rulate, fără avans, plăți lunare fixe și libertatea de a cumpăra mașina sau a renunța la abonament oricând.

Având peste 600 de mașini rulate, sigure și verificate disponibile în parcul auto din România, Spotawheel vine către clienții săi cu servicii de încredere și transparente. Datorită beneficiilor oferite de Spotawheel, clienții persoane fizice sau juridice se pot bucura de achiziția unei mașini sigure, cu o garanție de până la 5 ani și un raport detaliat de inspecție tehnică.

Referitor la tema leasingului operațional de automobile rulate, Dan Croitoru (General Manager Spotawheel România) menționează: „ne dorim să oferim clienților noștri toate opțiunile când vine vorba de mobilitate: vânzare, finanțare și închiriere pe termen lung. Ce poate fi mai simplu decât să găsești mașina potrivită și să o poți utiliza fără bătăi de cap? Cu abonamentul nostru îți rămâne doar să alimentezi mașina și să o conduci fără griji’.

În funcție de necesitățile și preferințele proprii, ai de ales între cele două tipuri de abonament Spotawheel GO, numite FIX și FLEX. Abonamentul FLEX este, așa cum îi zice și numele, unul flexibil, a cărui durată poate varia de la o lună până la 36 de luni, clientul având posibilitatea schimbării autovehiculului cu un altul din aceeași clasă. Opțiunea FIX se referă la o perioadă clar definită înaintea contractului de 36 sau 48 de luni unde, la fel ca și pentru varianta Flex, mobilitatea clientului este pe primul plan. Toate taxele și îngrijirea mașinii sunt asigurate de Spotawheel.

„Prețurile mici ascund de cele mai multe ori defecțiuni ale mașinii care necesită reparații și pot reprezenta ulterior până la 30% din prețul de achiziție. Calitatea mașinilor oferite de Spotawheel și garanția de până la 5 ani sunt dovada că aveți de-a face cu un dealer de mașini rulate care pune pe primul loc siguranța clienților.’, ne spune Alex Garciu, Sales Manager Spotawheel România.

 

Leasingul operațional Spotawheel GO este cea mai simplă soluție de mobilitate, gândit să ofere totul inclus în pachet: revizii, mentananța masinii, asigurări, anvelope, asistență rutieră non-stop. Totul inclus într-o singură plată lunară fixă și predictibilă. Mai mult, poți oricând să cumperi mașina și să devii proprietar. Leasingul operațional Spotawheel GO se adresează atât companiilor cât și persoanelor fizice. Vestea bună pentru companii este că Spotawheel GO este o cheltuială 100% deductibilă, oferind astfel un avantaj clienților comparativ cu alte soluții de finanțare.

Adaugă un comentariu