Ion Țiriac despre Dieselgate – Este nevoie de norme de mediu unice la nivel mondial

Scandalul Dieselgate nu avea cum să treacă de urechile unuia dintre cei mai pasionați români atunci când vine vorba de mașini. Discutăm despre omul de afaceri Ion Țiriac.

Conform acestuia, normele de poluare n-ar trebui să difere, iar aceasta ar putea reprezenta soluția pentru a preveni cazuri precum Dieselgate.

„Este această globalizare în măsura să controleze absolut tot, sau noi avem un continent aici, Statele Unite au o mare parte a continentului american, continetul sud-american e altă treabă, africanul nu mai vorbesc și atunci vorbim de poluare’, a declarat omul de afaceri, Ion Țiriac.

‘Americanii cu poluarea nu au o problemă foarte mare. Dacă vă aduceți aminte, parcă domnul Bush s-a retras de la Kyoto, deci treaba cu poluarea în America nu e o problemă vitală. Sperăm că nu au luat ei o firmă europeană pentru că nu le place limba germană, franceză sau turcă. Dacă e o realitate acolo, bineînțeles că probabil acest cel mai mare producător din lume o să-și plătească dările și merge mai departe’, a completat Ion Țiriac.

Via | Digi24

Adaugă un comentariu