Jack Daniel’s a dat ultimile motociclete Harley Davidson

Jack Daniel’s si Harley Davidson au desfasurat in perioada 25 octombrie 2010 †25 ianuarie 2011 o campanie care a adus impreuna unele dintre cele mai cunoscute si indragite branduri americane.

Intra in legenda!” a adus iubitorilor de Jack si de motoare sansa de a castiga 7 motociclete marca Harley Davidson. „Legenda premiilor Old No. 7” este intregita de 7 sticle de Jack Daniel’s semnate de legende ale rock-ului romanesc, 7 sticle editie limitata Jack Daniel’s, 2 butoaie de Jack, numeroase alte premii si 60.000 vauchere de discount la Harley Davidson.

Motocicleta a patra a revenit unei doamne. Pasionata de motoare, Augusta Curtifan din Targu Mures mai are 2 motociclete, iar castigarea acestui Harley  a insemnat intregirea colectiei si realizarea unui vis. 

Ultimii castigatori au fost Mihail Constantinescu din Buzau si Mariean Racareanu din Bucuresti. Mihail Constantinescu are doar permis categoria B, dar acum isi doreste sa obtina si  A ca sa pastreze motocicleta. “La inceput am crezut ca este doar publicitate, dupa ce am aflat despre premiile  puse in joc si mi am dat seama ca este cu adevarat o promotie importanta, originala. Consider ca este implinirea unui vis, iar atunci cand mi-au fost cerute actele de atestare mi-am dat seama ca visul chiar s-a implinit si ca sunt unul din fericitii castigatori ai unui HD.”

Mariean Racareanu – Jack Daniel’s este whiskey-ul sau preferat. S-a inscris la concurs dintr-un impuls, mai ales la indrumarea sotiei. “Sunt pasionat de cursele moto si de Valentino Rossi. Ma gandesc acum, ca vad motocicleta, ca totusi poate imi voi lua ori eu ori sotia mea carnet moto. Atat Jack Daniel’s, cat si Harley Davidson sunt legende americane, marci de prestigiu, se deosebesc de alte produse prin traditie si look . Cand mergi pe strada cu o astfel de motocicleta, oamenii intorc capul dupa ea. Sunt 2 branduri emblematice pt stilul de viata American.”
Premiul a fost un Harley XL 883L SUPER LOW cu motor de 883 cm3  si  53 CP si capacitate rezervor 17 l. Mai multe detalii gasiti pe site-ul www.legendsride4ever.ro 

PUBLICITATE
 

Adaugă un comentariu

Articole similare