Jaguar F-Type a primit o cutie manuala cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles

Dupa ce in urma cu cateva saptamani Jaguar a anuntat ca F-Type va benficia si de un sistem de tractiune integrala, astazi, cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles, britanicii dezvolta gama modelului aminti de mai sus prin introducerea unei transmisii manuale.

Cutia de viteze care va popula versiunile echipate cu motorul V6 de 3,0 litri de 340 CP si 380 CP ale lui F-Type a fost dezvoltata de specialistii de la ZF si are sase rapoarte. Pentru moment, britanicii nu au anuntat performantele lui F-Type echipat cu noua transmisie.

In ceea ce priveste tractiunea integrala, Jaguar a anuntat ca va oferi aceasta tehnologie in standard pe variantele F-Type R Coupe si Cabrio. Cei care aleg versiunile F-Type S vor gasi tractiunea integrala pe lista de optionale.

2015 jaguar f-type (29)

In plus, Jaguar a anuntat ca directia hidraulica actuala va fi inlocuita cu una asistata electric. Decizia a fost luata pentru a imbunatati consumul de carburant si emisiile de CO2. Tot de anul viitor, Jaguar F-Type va primi un sistem audio de 770W semnat Meridian, scaune reglabile pe 14 directii, acces fara cheie, plafon panoramic si un portbagaj electric.

Adaugă un comentariu